Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις με την μακέτα σας σε πάνινες και non woven τσάντες. Όχι σε πλαστικές και σε χάρτινες τσάντες. Αν θέλετε την προσφορά μας για τυπωμένη πάνινη ή non woven τσάντα επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή με e-mail.

Ηλεκτρονικά από το e-shop μας όλο το 24ωρο.

Τηλεφωνικά στο 210 4828078 (Σε περίπτωση που δεν απαντήσουμε, θα σας καλέσουμε άμεσα εμείς – δεν χάνουμε κλήση!)

Με e-mail στο store@alfaplast.gr αρκεί να αναγράψετε το τηλέφωνο σας, το ΑΦΜ σας, τον κωδικό προϊόντος και την ποσότητα που ενδιαφέρεστε.

Εμείς αποστέλλουμε την παραγγελία σας ή την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εξαρτάται από την χρονική στιγμή που θα την λάβουμε.

Οι αποστολές γίνονται μέσω ενός πρακτορείου (μεταφορική εταιρεία) σε όλη την Ελλάδα. Αν η αποστολή αφορά περιοχή που εξυπηρετεί το πρακτορείο με δικό του δίκτυο, η παράδοση γίνεται από το ίδιο το πρακτορείο. Αν η αποστολή αφορά περιοχή εκτός δικτύου του, γίνεται μεταφόρτωση σε άλλο πρακτορείο το οποίο εξυπηρετεί την περιοχή σας. Αν θέλετε να μάθετε ποιο είναι επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραδίδουμε σε άλλα πρακτορεία ή courier που θα μας υποδείξετε εφόσον αναλάβετε τα έξοδα αποστολής και η πληρωμή γίνει με τραπεζική κατάθεση ή κάρτα.

Ο χρόνος παράδοσης για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεται η επιχείρηση σας και μερικές φορές από άλλους αστάθμητους παράγοντες. Κατά βάση για Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για την χερσαία Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. Για την νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. 

Βεβαίως και γίνεται! Τα μηχανήματα παραγωγής που κάνουν την συγκόλληση της πλαστικής σακούλας μετράνε ταυτόχρονα και τα τεμάχια.

Η πρώτη ύλη που κατασκευάζονται οι  πλαστικές σακούλες είναι το πολυαιθυλένιο το οποίο 100% ανακυκλώσιμο. Άρα όλες οι πλαστικές σακούλες είναι ανακυκλώσιμες.