Όροι Συναλλαγών

Γραμμή επικοινωνίας

Τηλεφωνικά: 210 4828078

Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) στο store@alfaplast.gr

Η επωνυμία της επιχείρησης είναι:

Σπανός Κ. Ευάγγελος
Εμπόριο Πλαστικής Συσκευασίας
Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 64 & Φαέθωνος – Παλαιό Φάληρο

T.K. 17564
Τηλ./Fax: 210 4828078
ΑΦΜ: 125044378
ΔΟΥ: ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.alfaplast.gr (εφεξής Κατάστημα) εκτίθενται και διατίθενται προς πώληση πλαστικές σακούλες, οι οποίες κατασκευάζονται με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές και προορίζονται αποκλειστικά για πώληση σε επιχειρήσεις.

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) Αντικαταβολή

Η υπηρεσία αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν για τους πελάτες μας. Η υπηρεσία αφορά στην πληρωμή τοις μετρητοίς κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο σας από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας:

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 50 8508 3478 512
IBAN: GR02 0172 0850 0050 8508 3478 512
Δικαιούχος: Σπανός Ευάγγελος του Κωνσταντίνου

Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 113 00 200 2002 532
IBAN: GR65 0140 1130 1130 0200 2002 532
Δικαιούχος: Σπανός Ευάγγελος του Κωνσταντίνου

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 153 002057 52
IBAN: GR94 0110 1530 0000 1530 0205 752
Δικαιούχος: Σπανός Ευάγγελος του Κωνσταντίνου

Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0251 59 020 1349 763
IBAN: GR64 0260 2510 0005 9020 1349 763
Δικαιούχος: Σπανός Ευάγγελος του Κωνσταντίνου

Προσοχή: Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει σε κάθε περίπτωση να αναγράφεται η πλήρης επωνυμία της επιχείρησής σας και ο αριθμός παραγγελίας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail με το αποδεικτικό της κατάθεσης στο store@alfaplast.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 48 28 078.

3) Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα μέσω του συστήματος WinBank της Τράπεζας Πειραιώς. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, Master Card, Maestro κτλ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας η χρεωστική/πιστωτική κάρτας σας θα χρεώνεται με το ακριβές ποσό των αγορών σας. Τα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας παρέχονται απευθείας στην Τράπεζα Πειραιώς και η συναλλαγή είναι απολύτως ασφαλής, καθώς πραγματοποιείται σε ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας.

  • Πολιτική ΔόσεωνΣας παρέχουμε την δυνατότητα αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας σε 3 άτοκες δόσεις για αγορές αξίας άνω των 100 €.

Παραστατικά

Για την πραγματοποίηση παραγγελιών θα πρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ σας, στο οποίο θα αναγράψετε τα στοιχεία τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση παραστατικού  (Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο Πώλησης).

Κατά την ολοκλήρωση του αιτήματος παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται ένα επιβεβαιωτικό e-mail, ενώ το παραστατικό (Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο Πώλησης) σάς παραδίδεται κατά την αποστολή των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρεία.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές παραγγελιών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος γίνονται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ για τον παραλήπτη και για περιοχές εντός ορίων πόλεως.

Το χρονικό διάστημα παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από την περιοχή που αποστέλλονται και από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Ενδεικτικά, ως προς το χρόνο παράδοσης από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας, ισχύουν τα εξής:

Χερσαίες Περιοχές: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Βόρεια Ελλάδα και Νησιωτικές Περιοχές: 2-5 εργάσιμες ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές: Κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρεία

Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται από μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε και όχι από εμάς τους ίδιους, συνεπώς ο χρόνος παράδοσης είναι εκτιμώμενος με βάση τους όρους της σύμβασης. Εμείς δεν φέρουμε σε καμία περίπτωση ευθύνη για τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις αποστολών που μπορεί να προκύψουν λόγω ανωτέρας βίας (ενδεικτικά, και όχι περιοριστικά αναφέρονται οι περιπτώσεις απεργιών και φυσικών καταστροφών).

Για οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο store@alfaplast.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 48 28 078.

Ισχύς παραγγελίας

Οι επιβεβαιωθείσες και προς εκτέλεση παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ μέχρι και 10 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρισή τους. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας εντός του χρονικού διαστήματος αυτού, για λόγους που βαρύνουν τον πελάτη, (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένης της μη παραλαβής ή της αδυναμίας επικοινωνίας), η παραγγελία ακυρώνεται.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Επιστροφές

Σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία του καταναλωτή και με την επιφύλαξη των νομίμων εξαιρέσεων, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Δεν απαιτείται καμία αιτιολόγηση εκ μέρους σας, ενώ επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με εμάς στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ιστοσελίδα. Σε κάθε περίπτωση έχουμε το δικαίωμα να εξετάσουμε τα προϊόντα προκειμένου να εξακριβώσουμε την ποσότητα και την κατάστασή τους.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι οι εξής:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν είτε μέσω μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας είτε από σας τους ίδιους μαζί με το παραστατικό αγοράς, στη διεύθυνσή μας, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας.
  • Το κόστος επιστροφής των προϊόντων το επιβαρύνεστε εσείς.

Η επιμέλεια για την ασφάλεια του προϊόντος κατά την αποστολή του βαρύνει εσάς και το Κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί κατά τη μεταφορά του.

Το τίμημα που καταβάλατε σάς επιστρέφεται στο σύνολό του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποσταλεί εκ μέρους μας είναι διαφορετικό από εκείνο που παραγγείλατε, η επιστροφή του γίνεται χωρίς την επιβάρυνσή σας με έξοδα μεταφοράς, μόνο εφόσον επιστραφεί, δεν χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο store@alfaplast.gr ή να επικοινωνήσετε στο 210 48 28 078.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ουσιώδες ελάττωμα στα προϊόντα που παραλάβετε από το Κατάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το Κατάστημα, αναφέροντας λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα αυτά.

Ενδεικτικά, ως ουσιώδες ελάττωμα θεωρείται πρόβλημα στη συγκόλληση της σακούλας που οδηγεί σε άνοιγμά της, ενώ ως μη ουσιώδες ελάττωμα θεωρείται οποιοδήποτε σφάλμα στην εκτύπωση της σακούλας.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει πράγματι ουσιώδες ελάττωμα, έχετε τις παρακάτω επιλογές:

α) να απαιτήσετε την αντικατάσταση των προϊόντων
β) να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης, εκτός αν πρόκειται για ελάττωμα που αφορά επουσιώδη αριθμό προϊόντων (λιγότερο από 10% του συνόλου),

Εμείς επιφυλασσόμαστε σε κάθε περίπτωση για την εξακρίβωση του ελαττώματος του προϊόντος.

Ακύρωση παραγγελίας

Εφόσον επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα και να μας γνωστοποιήσετε την επιθυμία σας.

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας ΜΟΝΟ πριν την αποστολή των προϊόντων. Ενδεικτικά, οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη μέρα, συνεπώς οι παραγγελίες θα πρέπει να ακυρώνονται εντός της ίδιας ημέρας με την υποβολή τους.

Λοιποί όροι – Εγγύηση

Λόγω της φύσης των προϊόντων και της δυσκολίας στην ακριβή καταμέτρησή τους, ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση στην ποσότητα που θα παραδοθεί και αυτήν που αναφέρεται στην παραγγελία. Η απόκλιση αυτή κυμαίνεται στο +/-2%, ποσοστό το οποίο, σύμφωνα με τα παραπάνω, κρίνεται τόσο από τον πελάτη όσο και το κατάστημα ως λογικό.
Το Κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε εγγύηση για την καταλληλότητα των προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό χρήσης.