Τηλ. Παραγγελίες
Δευτ.- Παρ. 10:00 - 16:00
210 48 28 078
Ηλεκτρονικές Παραγγελίες όλο το 24ΩΡΟ

Επιστροφές Προϊόντων

Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Επιστροφές

Σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία του καταναλωτή και με την επιφύλαξη των νομίμων εξαιρέσεων, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Δεν απαιτείται καμία αιτιολόγηση εκ μέρους σας, ενώ επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με εμάς στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ιστοσελίδα. Σε κάθε περίπτωση έχουμε το δικαίωμα να εξετάσουμε τα προϊόντα προκειμένου να εξακριβώσουμε την ποσότητα και την κατάστασή τους.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι οι εξής:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν είτε μέσω μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας είτε από σας τους ίδιους μαζί με το παραστατικό αγοράς, στη διεύθυνσή μας, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας.
  • το κόστος επιστροφής των προϊόντων το επιβαρύνεστε εσείς.

Η επιμέλεια για την ασφάλεια του προϊόντος κατά την αποστολή του βαρύνει εσάς και το Κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί κατά τη μεταφορά του.

Το τίμημα που καταβάλατε σάς επιστρέφεται στο σύνολό του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποσταλεί εκ μέρους μας είναι διαφορετικό από εκείνο που παραγγείλατε, η επιστροφή του γίνεται χωρίς την επιβάρυνσή σας με έξοδα μεταφοράς, μόνο εφόσον επιστραφεί, δεν χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο store@alfaplast.gr ή να επικοινωνήσετε στο 210 48 28 078.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ουσιώδες ελάττωμα στα προϊόντα που παραλάβετε από το Κατάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το Κατάστημα, αναφέροντας λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα αυτά.

Ενδεικτικά, ως ουσιώδες ελάττωμα θεωρείται πρόβλημα στη συγκόλληση της σακούλας που οδηγεί σε άνοιγμά της, ενώ ως μη ουσιώδες ελάττωμα θεωρείται οποιοδήποτε σφάλμα στην εκτύπωση της σακούλας.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει πράγματι ουσιώδες ελάττωμα, έχετε τις παρακάτω επιλογές:

α) να απαιτήσετε την αντικατάσταση των προϊόντων
β) να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης, εκτός αν πρόκειται για ελάττωμα που αφορά επουσιώδη αριθμό προϊόντων (λιγότερο από 10% του συνόλου),

Εμείς επιφυλασσόμαστε σε κάθε περίπτωση για την εξακρίβωση του ελαττώματος του προϊόντος.

Ακύρωση παραγγελίας

Εφόσον επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα και να μας γνωστοποιήσετε την επιθυμία σας.

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας ΜΟΝΟ πριν την αποστολή των προϊόντων. Ενδεικτικά, οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη μέρα, συνεπώς οι παραγγελίες θα πρέπει να ακυρώνονται εντός της ίδιας ημέρας με την υποβολή τους.

Λοιποί όροι – Εγγύηση

Λόγω της φύσης των προϊόντων και της δυσκολίας στην ακριβή καταμέτρησή τους, ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση στην ποσότητα που θα παραδοθεί και αυτήν που αναφέρεται στην παραγγελία. Η απόκλιση αυτή κυμαίνεται στο +/-2%, ποσοστό το οποίο, σύμφωνα με τα παραπάνω, κρίνεται τόσο από τον πελάτη όσο και το κατάστημα ως λογικό.
Το Κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε εγγύηση για την καταλληλότητα των προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό χρήσης.

 

Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις με τη μακέτα σας, αποκλειστικά για non woven & Πάνινες Τσάντες